16 Aralık 2016 Cuma

2016 favoriler 2. Avon True color Satin Taupe

2016 kış makyajın ne deseler sadece tek ürün gösteririm o da bu güzel hafif parıltılı far olur.
Bu ürün benim oda arkadasıma hediye gelmişti fakat ten rengine uymadı o yüzden bana hediyesi oldu.

Ben görür görmez rengine vuruldum , günlük makyajımın çoğunda kullanır oldum. 
Öncelikle beni şaşırtan yapısından bahsetmek istiyorum.
Göz kapaklarım yağlı değil hatta kuru bile, ama bu farı uyguluyorum bir saat sonra krem far uygulamışcasına kaygan, kremsi bir ürün halini alıyor. Bu özelliğini o kadar çok seviyorum ki bakışlarımı fazlasıyla dramatikleştiriyor.
Avon markasından ilk defa bir far kullandım ve bayıldım. 
Nasıl kullandığıma gelirsek tüm göz kapağımı kemiğe yakın  bir renk ile nötrlüyoum üzerine yoğun olarak bu rengi uyguluyorum.
Ve ufak bir dip not : farı fırçayla uyguladığımızda resmen hayal kırıklığı, pigment sıfıra düşüyor ama parmağımızla uyguladığımız da tenimizin sıcaklığı ile harika bir hal alıyor.

O yüzden pigmentini az bulduğunuz ürünleri bir kez olsun parmağınızla deneyin.
Bu ürünü almak isteyenler elbette ki avona bakabilir fiyatı da gayet uygun.
Tekli far kullanımı seviyorsanız mutlaka elinizin altında olması gereken bir ürün .

14 Aralık 2016 Çarşamba

2016 favoriler 1. Pastel Nude Paleti

Bir süre seri şeklinde 2016 favorilerimi paylaşma kararı aldım paylaşacağım ürünler her yer de kolaylıkla bulabileceğiniz uygun fiyatlı ürünler olacaktır.
İlk paylaşımım ilk ürünüm pastel markasının nude paleti olacak.


Ben bu ürünü temmuz başında almıştım aldığım günden beri düşmedi elimden telefonumla aynı boyda bu minik palet tek başına bir dev.

4 mat 4 simli bu palette ki en başta olan acık krem rengini tüm göz kapağıma nötrlemek için kullanıyorum, son da olan gül kurusu rengini ise allık için kullanıyorum. 
simli olanları ise gündüz yapılan makyajımı geceye çevirmek için kullanıyorum.
Fiyatına gelirsek ben indirimde 14 liraya almıştım. Normalde 28 lira olan bu palet için biraz fazla kesinlikle indirimden alınması gereken bir ürün.
Benim makyaj çantamdan, elimin altından asla eksik olmayan bir ürün.
Ürünün karşı tarafında bir de aynası var kabı o kadar kullanışlı kii, sert kapaklı , maşallahı var, aynası var.
Uygun fiyatlı günlük far paleti arayanlar için birebir. Mutlaka bakmalısınız.

21 Kasım 2016 Pazartesi



   Merhaba güzeller. Bu gün sizlere parıl parıl bir yazı yazacağım.

Öncelikle konumuz Mary Lou. Bende diğer Manizer kardeşler yok ama almayı düşünmüyorum Cındy Lou ve BBetty Lou diye iki lumanizer daha var. Ama bana Betty Lou çok esmer, Cindy Lou ise çok pembe geliyor.

 Almak isteyenlere Mary Lou'yu öneririm . Eğer dersiniz ki üçü de bende olsun yılbaşı için Gratis'in getirdiği Manizer kardeşlerin setini alabilirsiniz .
  
 Bu  kısa bilgiden sonra ben sıfırdan başlayayım .

Öncelikle aydınlatıcı nedir derseniz yüzün belirli bölgelerine gölgelendirme ile birlikte uygulandığında daha iyi sonuç veren, cildin sağlıklı ve canlı gözükmesini sağlayan bir tür ışık oyunu diyebiliriz .

  Görüntüsü kadife gibi, pigmentasyonu harika, yelpaze fırçanın ucuna aldığımızda elmacık kemiklerinin üzerine uyguluyoruz ve ta daaa cildimiz daha parlak ve sağlıklı gözüküyor 


     Özellikle yandan çekilen fotoğraflar da fazlasıyla belli oluyor ve çok güzel bir görüntü veriyor.

Ben burun ucuma, dudak üstüme, kaş altıma ve elmacık kemiklerime uyguluyorum. Şimdi derseniz disko topu olmuyorsun inşallah, yok kııızz hepsini bir sürermiyim .

  Aydınlatıcı olarak bayıldığım neden bu kadar geç kalmışım dediğim bir ürün. Bence The Balm'dan alabilecek en güzel ürün. 

İndirim varken kaçırmayın.
Bu ara da instagram bir adet süslü hesabımda harika çekiliş var bir bakın.
Hepinize iyi haftalar dileriim.

31 Ekim 2016 Pazartesi

LİMONLU SU





Herkese selamlaar yine karşınızdayım ama bu sefer konu kozmetik değil. Herkesin ele aldığı bir yerden çekiştirip anlattığı konuyu bir de ben çekiştireyim dedim. Evet bu konu limonlu su.
     Kimi severek kullanır, kimi faydalarını bilmeden kullanır, kimimiz de vardır ki kilo vermek için kullanır. ben bunları ayırmadan tek bir yerden bakacağım konuya hadi başlayalım o zaman.

     Benim bahsettiğim limonlu su için bir bardak ılık suya 1/8 limon koyarak içmemiz gerekiyor.

     Aralıklarla yaptığım bazen canım istediğinden bazen vucudumu dinlendirmek bazen de çok sıradanlaşan öğünlerimin arasından vücudumu şaşırtmak için yaptığım bir yöntem.

     Öncelikle faydalarından konuşalım. Hepimizin bildiği merak ettiği ZAYIFLATIYOR mu?
Zayıflatan limonlu su değil sıcağa yakın olan ılık su. Bunu her sabah uyguladığımızda zaten bir sonuç elde edilecektir özellikle sabah aç karnına. Limon işin cilveli kısmı ama onun etkisi de yadsınamaz.
            
         Sindirime yardımcı olur ve bağışıklık sistemimiin güçlenmesini sağlar. Özellikle sıkıntılı yorucu zamanlarda yanımızdan ayırmamamız gereken limonlu suyu gün içinde limonu abartmayacak şekilde kullanmakta fayda var çünkü ruhu dinlendirmek yanı sıra enerji de veriyor.
       
          Gelelim e ben su içmeyi sevmiyorumculara e bende bayılmıyorum merak etmeyin ama çantanızda güzel şişelerde aromalı sular taşımaya başlayınca insanın hosuna gidiyor içiyor valla özellikle elma, limon gibi aromalı suları.
      
         Zaten bu kadar su içerseniz limonsuz bile olsa parlak sağlıklı ve kuruluğu olmayan bir cilde sahip olursunuz. Ama dersen ki benim siyah noktam kırışıklığım olmasın o zaman limonlu su.
Cildini arındırıyor, parlatıyor ve siyah noktaları önlüyor içilen peeling gibi yani.
           
        
           C vitamini, alkalin doğası sivilceye neden olan bakterileri öldürdüğünden sağlıklı ve parlak bir cilt için limonlu su için.

Güzelim ciltlere sağlıklı vücutlara sahip olmak için gerekenlerden biri limonlu su işte bu kadar basitken bunu neden yapmayız ki.



 Daha merak ettiğiniz sormak istediğiniz varsa yoruma alayım sizi ya da instagramdan da yazabilirsiniz bol bol sulu günler ballar.












27 Ekim 2016 Perşembe

Düzleştirici Tarak Fast Hair



   



 Bu gün çok merak ettiğim bir kargo aldım. İnternette uzun zamandır reklamlarını gördüğümüz bu düzleştirici tarağı bende denedim. Sonuçlarının hiç bu kadar  iyi olacağını tahmin etmemiştim.
    Öncelikle kutu içerisinden bir adet düzleştirici tarak ve kullanım kılavuzu çıkıyor.Renk seçenekleri marka seçenekleri fazla. Ben sadece denemek amaçlı en ucuzunu markasına dikkat etmeden aldım fakat şans mıdır bilinmez aldığım ürün gayet kaliteli çıktı. 
Saçlarım dalgalı ve kabarık her gün düzleştirmek zorunda kalıyorum ve bu saçım uzadıkça vaktimi daha çok alıyor.                     Gelelim ürünün kullanımına 230 dereceye kadar yükseliyor dijital bir ekrana sahip burada derecesini gösteriyor.  Ben ortalama 200 gibi bir derecede kullanıyorum bu daha iyi sonuç veriyor . Yan tarafında derece tuşları ve açma kapama tuşu mevcut.
       Ürünün sevdiğim bir yanı saçımı daha az yakıyor olması. Diğer ürünlerde saçımız içi sıcak metal arasında sıkıştığından dolayı daha çok kırılıyor, büyük zararlar görüyorken bu üründe sadece ısı ile saçlarımızı tarıyoruz.
       Saçımı üç parçaya ayırıyorum en alttan başlayarak uçlara doğru tarıyorum. İki seferde düz bir görünüm elde ediliyor. Uçlarında bulunan kırmızı plastikler ürünün saç derimizle temasında yanmasını önlemek için kullanılıyor.
       Tüm saçımı düzleştirmek ortalama 10 dakikamı alması ve gerçekten düz bir görünüm sağlamasını çok sevdim. Düzenli olarak kullanırım diye düşünüyorum.        Ve fiyatı gerçekten denemek için bile alınabilecek bir para. Sadece 37 tlye gitti gidiyor sitesinden bu ürüne sahip olabilirsiniz. İsteyen olursa satıcı adresini yazabilirim.





Dümdüz bir görünüm vermese bile kabarık olmaması ve dalgalarının gitmesi yetiyor.

18 Ekim 2016 Salı

Herkese selamlar. 

İlk yazımı biten ürünler hakkında yapmak istedim. 


Ortalama 2 ay gibi bir süredir biriktirdiğim bir kaç parça ürünü sizinle paylaşmak istedim.

Hadi hep beraber bakalım tekrar alır mıyım?
İlk olarak minik kutumun içinde neler var onlardan bahsetmek istiyorum.

Loreal paris Elseve Mucizevi Yağ Şampuan
Isana Aloe Vera Deodorant
Elegance Aqua Fresh lens solisyonu
Garnier BB Krem
Max Factor Second Skin Fondoten
Bee Beauty Limonlu Dui jeli
Avon Little Black Dress Vücut spreyi
Rossmann Diş macunu
Avon Glimmerstick eyeliner
Eklips makyaj süngeri

Loreal paris Elseve Mucizevi Yağ 

Şampuandan başlayacak olursam içinde 6farklı çiçek özü yağı bulunduran bu şampuanın kokusunu çok severek kullandım hatta gidip ikinciye aldım. Ama saçımda olan etkilerine bakacak olursak fazla bir değişiklik gözlemlemedim. Saçımı ağırlaştırmadı içindeki yağlar sayesinde saçımda çok az bir parlama yaptı fakat sırf kokusu için tekrar tekrar alırım.

Isana Aloe Vera Deodorant 

Yazın son iki ayını benimle geçiren sevdiğim ürünlerden biri oldu. 
Pudrasız olması ve kokusunun ferah bir his bırakması çok güzeldi. İçindeki aloe vera kokusunu baskın bir şekilde hissettirmemesi gayet güzel. Fakat kozmetik ürünlerinde içeriğe önem veren kişilere pek önermeyeceğim bir ürün.

Elegance Aqua Fresh lens solisyonu

Küçük yaşlardan beri belirli aralıklarla renkli lens kullandım. Bunun içinde her seferinde optiğin bana önerdiği lens solüsyonunu aldım ve yıllardır kullandığım tek solisyon oldu. Lensi dezentekte etmesi ,parlatması, makyaj kalıntıları ve proteinlerden arındırması çok başarılı. Ve her tip yumuşak kontak lens için uygun. 

Garnier BB krem

BB krem hakkında pek bir şey söyleyemem. rengi bana tam uyduğu için kullandım. Cildimdeki kusurlara pıt pıt yaptım böylelikle solgun görüntüyü engelledim severek kullandım ama fondoteni tercih ederim.

Max Factor Second Skin Fondoten

Şimdi derseniz ki bu kız her şeyi beğeniyor hayır öyle değil beğenebilme ihtimalimin yüksek olduğu ürünleri almaya çalışıyorum. Bunlardan biride second skin fondoten ben ikinci şişeyi bitirdim. Kuru ciltler için daha uygun olduğunu düşünüyorum. Tek sevmediğim özeliği pompası oldu çünkü çabuk bozulan bir mekanizmaya sahip. Ama ürün olarak mat bitişli olması yüzde pütür pütür bir görüntü oluşturmaması ve uzun süre kalıcılığı çok iyi. Kapatıcılığına gelicek olursak eğer bana yetiyor yüzümde kapatılması gereken büyük izler söz konuu değil. İki şişe bitirdim ama üçüncüyü almam heralde daha iyi bir fondoten keşfetme çalışması yapıyorum da.

Bee Beauty Limonlu Dui jeli

Bu duş jeli hakkında pek bir şey söylemem kokusuna bayıldım aldım ama çikolatalı olanı daha güzel. Sadece kokusu ve uygun fiyatı için alınabilir.

Avon Little Black Dress Vücut spreyi

Baharatlı koku severlerin çoktan keşfettiği bir ürün olduğunu tahmin ediyorum. Herkesin teninde farklı duruşu olan bu kokuyu ben kendime çok yakışırdım fakat yaz için fazla ağır bence tam bir sonbahar kokusu. Fakat kalıcılığı biraz gölgelendiiyor bu güzelliği . 

Rossmann Diş macunu

Çook büyük bir boyutu olan bu macun bizin aileye 2 ay kadar gitti aartık bitsin diye baktık. İDüz beyaz renk olması bana çok garip gelmişti içinde hiç partikül veya başka renk yoktu. Merak ederek aldığım bu ürünü pek sevemedim ama büyük boyu ve uygun fiyatı sayasinde kendini sevdirebilir.

Avon Glimmerstick eyeliner

İnstagram blogumu takip edenler iyi bilir bu kalemi ne kadar çok sevdiğimi kullandığımı. Kalıcılığı waterprof olması, akmaması, sürüm kolaylığı harika. Aylardır elimden düşmedi her gün bunu kullandım. gözümün üzerine eyeliner şeklinde sürdüm ve gece yarısı eve girene kadar sürdüğüm gibi oradaydı. Ben bayıldım mutlaka tekrar alırım. Tek minik kusuru sonlara yaklaşınca kalem kırılmaya başlıyor ve kullanılmaz hale geliyor.

Eklips makyaj süngeri

Vee son ama beni çok şaşırtan ürünüm. Bir sünger. Fazla olucak ama aylardır kullanıyorum defalarca yıkadım ve hiç bir şekilde bozulmadı. Kendinden ödün vermeyen yiğit süngerim.En sonunda içinin küflenmiş olucağını düşündüm ve kesmeye karar verdim kestiğimde içi tertemizdi çok daha uzun süre kullanabilirmişim. Ama mutlaka tekrar alacağım çok ürün emmiyor, ıslakken yumuşacık oluyor ben bayıldım vallahi.