21 Kasım 2016 Pazartesi



   Merhaba güzeller. Bu gün sizlere parıl parıl bir yazı yazacağım.

Öncelikle konumuz Mary Lou. Bende diğer Manizer kardeşler yok ama almayı düşünmüyorum Cındy Lou ve BBetty Lou diye iki lumanizer daha var. Ama bana Betty Lou çok esmer, Cindy Lou ise çok pembe geliyor.

 Almak isteyenlere Mary Lou'yu öneririm . Eğer dersiniz ki üçü de bende olsun yılbaşı için Gratis'in getirdiği Manizer kardeşlerin setini alabilirsiniz .
  
 Bu  kısa bilgiden sonra ben sıfırdan başlayayım .

Öncelikle aydınlatıcı nedir derseniz yüzün belirli bölgelerine gölgelendirme ile birlikte uygulandığında daha iyi sonuç veren, cildin sağlıklı ve canlı gözükmesini sağlayan bir tür ışık oyunu diyebiliriz .

  Görüntüsü kadife gibi, pigmentasyonu harika, yelpaze fırçanın ucuna aldığımızda elmacık kemiklerinin üzerine uyguluyoruz ve ta daaa cildimiz daha parlak ve sağlıklı gözüküyor 


     Özellikle yandan çekilen fotoğraflar da fazlasıyla belli oluyor ve çok güzel bir görüntü veriyor.

Ben burun ucuma, dudak üstüme, kaş altıma ve elmacık kemiklerime uyguluyorum. Şimdi derseniz disko topu olmuyorsun inşallah, yok kııızz hepsini bir sürermiyim .

  Aydınlatıcı olarak bayıldığım neden bu kadar geç kalmışım dediğim bir ürün. Bence The Balm'dan alabilecek en güzel ürün. 

İndirim varken kaçırmayın.
Bu ara da instagram bir adet süslü hesabımda harika çekiliş var bir bakın.
Hepinize iyi haftalar dileriim.